Ediția a II a proiectului Hercules s-a încheiat cu succes

Ediția a II a proiectului Hercules s-a încheiat cu succes

În perioada 24-29 octombrie, pe durata vacanței școlare, Ministerul Sportului prin DSMB - Direcția Pentru Sport a Municipiului București a desfășurat a II-a ediție a Proiectului ”HERCULES”, un program destinat atragerii copiilor către sport, care a oferit elevilor cu vârste între 6 și 14 ani 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐢𝐩𝐥𝐢𝐧𝐞

Sute de copii au participat la discipline precum înot, tenis de masă, radioamatorism, street dance, roundnet, box, fotbal, rugby, clase de autoapărare susținute de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, atletism, pangrathion athlima, șah, gimnastică ritmică, darts, baschet și kempo.

Micuții s-au descurcat excelent, iar mulți dintre cei care au încercat pentru prima dată un sport, urmează în continuare disciplina aleasă. Cel mai probabil, acești copii vor fi legitimați de cluburi în viitorul apropiat și vor face performanță.

Felicităm părinții pentru că îndrumă copiii către sport, sportul înseamnă sănătate, bucurie, bună dispoziție și chef de viață.

Mulțumim antrenorilor ce s-au dedicat acestui proiect, implicarea lor fiiind gratuită. Ei și-au acordat timpul lor pentru copii și dorința lor de a descoperi sportul și de a face performanță.

Și nu în ultimul rand, mulțumim cluburilor sportive care ne-au susținut și s-au pregătit pentru venirea celor mici la activități. Copiii au plecat acasă bucuroși, cu multe lecții învățate și dorința de a face sport în continuare.

Proiectul Hercules va reveni în fiecare vacanță școlară. Să ne revedem sănătoși și la fel de voioși!

#sustinemsportulromanesc #proiectulHercules #Hercules #DSMB #MinisterulSportului

GALERIE FOTO
Video