Rezultatele crosului #BeActive

Rezultatele crosului #BeActive

Zâmbete, voie bună, bucurie și deschidere către sport, așa a fost atmosfera ieri la cros-ul “BEActive” desfășurat în jurul Arenei Naționale. 🏃‍♂️🏃🏼‍♀️

Sute de persoane au venit să ia parte la “marea întrecere”, iar printre ele și foarte, foarte mulți copii. Ne bucurăm că părinții îi susțin pe cei mici către sport și o viață sănătoasă 👏

Crosul a fost organizat în colaborare cu Federația Română de Atletism si Asociația Municipală de Atletism.

📸Maestrul Constantin Țiglă a reușit să surprindă în fotografii cele mai frumoase momente și neaparat trebuie să-i mulțumim pentru sprijin.

Implicați în această activitate și nu numai i-am avut și pe sponsorii: Decathlon Romania, World Class Romania, GoldNutrition, Didactica Publish House, dar și pe partenerii: Crucea Roșie Română și Directia Generală de Jandarmi. Vă mulțumim!

În cadrul proiectului “Săptămâna Europeană a Sportului”, Direcția pentru Sport București în colaborare cu Daimon Sports & Spa și Federatia Romana de Ciclism organizează un eveniment de ciclism în parcul Tineretului.

Luni, 26 septembrie, de la ora 17:00, ne vedem cu toții în Parcul Tineretului, la intrarea dinspre liceul Gheorghe Șincai, acolo unde va fi amplasat cortul Decathlon și unde vor avea loc înscrierile! Pentru participare, fiecare adult va semna o declarație pe propria răspundere.

GALERIE FOTO