Hercules 3, misiune încheiată cu succes!

A patra ediție a Proiectului „HERCULES” este aproape de start

Dragi copii și părinți, cu bucurie vă anunțăm că începe a 4-a ediție Hercules, cel mai simpatic proiect sport pentru copii al Agenția Națională pentru Sport și susținut de DSMB - Direcția Pentru Sport a Municipiului București.

“Ne dorim să atragem copiii către sport, iar HERCULES este un proiect care a crescut frumos și este așteptat și de cei mici, și de părinți, deopotrivă. Face parte dintre proiectele pe care Agenția Națională pentru Sport le va implementa în continuare, pentru că ne dorim să creștem baza de selecție pentru sportul de performanță și ne dorim, în același timp, o tânără generație mai activă și mai sănătoasă. Acestea sunt unele dintre obiectivele noastre majore” a declarat Elisabeta Lipă, președinte al Agenției Naționale pentru Sport.

Pentru implementarea și derularea proiectului, direcțiile județene de sport și tineret încheie diferite forme de colaborare instituțională cu cluburile departamentale din subordinea Agenției Naționale pentru Sport sau cu alte structuri sportive de la nivel local, pentru susținerea bunei desfășurări a cursurilor, în condiții de deplină siguranță.

Organizatorii urmăresc să le deschidă copiilor interesul pentru practicarea sportului și să stimuleze legitimarea lor în cadrul cluburilor departamentale ale Agenției Naționale pentru Sport.

Pentru recompensarea entuziasmului și a dorinței de a face sport, precum și a participării active și dedicate la proiect, copiii primesc tricouri și șepci inscripționate cu logo-ul proiectului, dar și mici surprize, precum și diplome de recunoaștere a meritelor sportive, care să le amintească de momentele frumoase ale întâlnirii cu HERCULES.  

În perioada 1 iulie - 6 august, timp de 5 săptămâni vom face sport intens. DSMB va organiza în București 16 discipline sportive printre care: natație, natație pentru copiii cu dizabilități, volei, baschet, handbal, tenis de masă, autoapărare, majorete, box, streetdance, șah, fotbal, oină, tenis, atletism și rugby.

Platforma www.proiectulhercules.ro este disponibilă pentru înscrieri.
Mulțumim cluburilor care ne susțin activitățile!
Proiectul este adresat copiilor cu vârste între 6-14 ani și este gratuit. Vă așteptăm cu bucurie!


#DSMB #DirecțiaPentruSportBucurești
#AgențiaNaționalăPentruSport #ProiectulHercules #susținemsportulromânesc