Hercules 3, misiune încheiată cu succes!

Hercules 3, misiune încheiată cu succes!

Abia ce s-a încheiat și a 3-a ediție a celui mai simpatic proiect sport pentru copii: Hercules. Acesta a fost organizat de Ministerul Sportului prin DSMB - Direcția Pentru Sport a Municipiului București.

425 de copii au participat la cele 15 discipline organizate la nivel de București, 34 de antrenori, 12 cluburi organizatoare și 5 baze sportive implicate. Sunt doar niște cifre care se traduc în muncă multă, dedicare și implicare din partea tuturor.

A fost o săptămână excepțională, cu programe sport bine organizate, copiii fiind beneficiarii acestui minunat proiect.

Mulțumiri speciale tuturor antrenorilor, bazelor implicate, dar și cluburilor organizatoare.

Chapeau: Clubul sportiv Olimpia Bucuresti, CSTA București, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Club sportiv Boom Boom, Complexul Sportiv National Lia Manoliu, Sala Polivalentă Bucuresti, Scoala de dans Stop&Dance Studio, TROUBLE Academy, Clubul Copiilor Sector 1, Alex Scarlat Box Club, Clubul Sportiv Scolar nr 6, Patinoarul Allianz-Tiriac Arena și CSM Bucuresti Atletism.

Proiectul Hercules va continua, următoarea ediție fiind preconizată în vacanța de vară, când vom avea o lună de activități sportive și distracție.

Dragi copii, vă felicităm pentru cât de harnici și buni ați fost și mulțumim părinților voștri că vă îndrumă către sport! Sportul te învață să lupți pentru scopul tău si să nu te lași păgubaș în momentele de cumpănă, să te autodepășești, să fii mai puternic și desigur, mai sănătos.

Până la următoarea ediție Hercules, vă vom pregăti și alte surprize legate de sport. Ramâneți aproape!

 

#Hercules #proiectulHercules #sustinemsportulromanesc #DSMB #MinisterulSportului

 

Video
GALERIE FOTO