Hercules 4, misiune încheiată cu succes!

S-a încheiat cea de-a patra ediție a proiectului Hercules, cel mai simpatic proiect sport pentru copii.

S-a încheiat cea de-a patra ediție a proiectului Hercules, cel mai simpatic proiect sport pentru copii. 👏

Timp de 5 săptămâni, aproape 1000 de copii din București au participat la cele 16 discipline din cadrul proiectului precum: atletism, autoapărare, streetdance, baschet, box, fotbal, handbal, majorete, natație, natație pentru copiii cu dizabilități, oină, rugby, șah, tenis de camp, tenis de masa și volei. 🏃‍♀⛹🏻‍♀🏀⚽🤾🏻‍♀🏊🏉♟🏓🎾🏐

Micuții au fost antrenați de catre 44 de antrenori în 15 cluburi, la cele 16 discipline sportive. Acestea sunt nu doar statistici, ci și meritele unor oameni minunați fără de care acest proiect nu ar fi putut avea loc.

Ne-am dorit să le deschidem copiilor interesul pentru practicarea sportului și să stimulăm legitimarea lor în cadrul cluburilor departamentale ale Agenției Naționale pentru Sport. Și ne-a reusit, mulți copii s-au îndrăgostit de sport, iar unii dintre ei sunt deja în proces de legitimare.

Pentru entuziasmul și dorința lor de a face sport, i-am și recompensat pe micuți cu tricouri și sepci inscripționate cu logo-ul proiectului.

Mii de mulțumiri celor 44 antrenori care ne-au fost alături trup și suflet de-a lungul acestui proiect! ❤

Mulțumim pentru susținere și cluburilor OBSwim, Alex Box, Clubul Sportiv Tehnico Aplicativ, Stop and Dance Studio, Trouble Academy, CSS6, Olimpia București, Olimpia Rugby București, Clubul Central de Șah, Boom Boom Academy, Complexul Lia Manoliu, Baza Granitul, Fundația Ion Țiriac, Patinoarul Ion Țiriac, Baza Sportivă Aspol, CSS Triumf, Complexul Triumf și Direcției pentru Jandarmi a Municipiului București.

Proiectul este realizat de Agenția Națională pentru Sport prin DSMB și este adresat copiilor cu vârste între 6-14 ani, fiind gratuit. Vă așteptăm cu bucurie si la urmatoarea ediție care va avea loc în vacanța din toamnă!

GALERIE FOTO